Party

Tänkte bara lite snabbt berätta om Isaacs party som jag var på igår.

Diana, Kerrie och jag var där kl 19. Jag hade ingen aning om hur det skulle bli. Det var mest folk som jag inte kände där då, men Gennifer tog emot oss :)

Hela Isaacs hus(som inte är så stort) var fullt av discolampor och ljus. Hans rum var tomt. Det enda som fanns där inne var en discolampa och en stereo med enormt bra och högt ljud. Musiken var bara Rave och Trance/techno. I hallen var golvet belyst och i vardagsrummet fanns en blinkande färgglad discolampa. Utomhus försökte de få igång en stor brasa.

Efter ca 1 timme började jag känna av stämningen och trivas bra där!
Vi dansade till hög musik och Basshunters "Jag känner en bot" kom på! Haha, det blev jag glad över! Sedan spelade vi Truth or Dare och Snurra flaskan, haha! Snacka om att det var kul!
Sedan blev det mera dans, men vi var tvugna att åka hem kl 22.30 redan! Efter lekarna kom det mera folk (som jag kände!) men efter ca 20 min kom Dianas och Kerries mamma och hämtade oss.
Jag hade gärna stannat 1 timma till. Efter kl 12 tror jag att festen planade ut, så jag hade velat vara kvar där till kl 23.30. Precis innan festen dog ut och den var på topp. Det är då man Ska lämna en fest.


Allt som allt var det en kul kväll så jag bryr mig inte så mycket! Jag blev bättre kompis med dem jag redan kände och lärde känna lite nytt folk också.
Detta har fått mig att börja fundera över min 18 års fest i januari. Jag vill ha ett riktigt stort party!
Mamma, lite extra cash i födelsedagspreset till det kanske? ...


Diana och jag, i början av kvällen.



Awsome week

Det här är vad jag har gjort sedan i tisdags.

Onsdag:
Skola. Började med engelska, sedan var det idrott/styrketräning som aldrig är träning, vi får göra vad vi vill i princip. Jag spelade iallafall volleyboll med Elodie, Nick, Rob och Gavin! Gavin är världens snyggaste/sötaste.. ååh. (Tessi, det är han jag menar) ;) Sedan håltimma och lunch. Efter lunch hade jag biologi, ekonomi (som kan  vara rätt så kul för jag har 3 goda vänner där och killarna där gör saker och ting lite intressant) och algebra och till sist litteratur, som jag älskar att gå till! Jag sitter nämligen bredvid Clara (en av mina bästa kompisar), GAVIN, DEVON, Josh och Rob/Rod? Så det är kul! :)
Efter skolan åkte jag hem för att plugga, och göra mig i ordning. Kl 5 skulle jag vara tillbaka i skolan igen för jag hade en fotbollsmatch att cheera för. När coacherna kom dit hade de några nyheter. De meddelade att de slutat som coacher. De gillar inte skolans sportadministation och de sparkade en fotbollscoach som var en släkting till dem. De tyckte inte att de hanterade saker rättvist. Så från och med den dagen har vi inga coacher! Det var så sorgligt! Alla grät, för de har varit coacher i många många år och vi alla älskar dem. Något som var roligt var att de sade till mig att de litar på mig att jag ska leda MITT team!? Jag är cheerleading captain enligt dem! Jag hoppas bara att de andra tar mig seriöst. Jag har i princip varit kapten och den kvällen var jag det igen, för coacherna lämnade oss direkt. Vi fick klara oss själva under matchen! Fast vi klarade det galant!! Vi var såå bra och fotbollsmatchen var sååå spännande och alla på läktarna hoppade, klappade och cheerade med oss. Det var helt underbart.

Torsdag:
Skola. Dagen var i princip likadan som dagen innan. Idrott med grabbarna, Clara och Elodie ;) Lektionerna rullade på och dagen avslutades med litteratur med några av mina favoritgrabbar ^^
Efter skolan hade alla cheerleaders ett möte med mannen bakom skolans sportadministration, ush. Han är lite läskig. Han sade iallafall att de inte tänker lägga ner cheerleading. Det finns många volotärer som är villiga att hjälpa till, men de ska också försöka antälla en coach. De tänker ta med oss till bortamatchen nästa vecka om vårat fotbollslag går vidare! Vårat fotbollslag är rankade 11 i staten! De har vunnit alla sina matcher den här säsongen.. Nu börjar Play Offs och vi vill ta oss till State!
Han var iallafall rätt så trevlig. Jag hoppas han tänker hjälpa oss. Han har nämligen ansvaret för oss nu när ingen annan är där!
Ashley och Ellesse kom dit också, för de tänker hjälpa oss!
Efter mötet åkte Ashley, Ellesse, hennes pojkvän, Diana och jag hem. Sedan åkte vi ut till Diana och Kerries hem där vi hade en fördelsedagsmiddag för Ellesse. Hon fyllde 21 i onsdags! Det var rätt så mycket folk där och mycket mat. Det var nästan som Thanksgiving med sötpotatis, potatismos, kalkon, skinka, sås, coleslaw, pumkin paj, apple crisp och snickersalad. Jag blev iallafall galet mätt.

Idag - fredag:
Skola. En rätt så vanlig dag. Hade Engelska prov, sedan sport med grabbarna och Elodie. Sedan spenderade jag min håltimma i biblioteket igen och efter det var det lunch. Efter lunch hade jag en härlig biologi lektion där jag inte gjorde någonting alls. Alla gjorde sina grafer (till en labbrapport vi håller på med) men jag var redan klar. Vi pratade mest (Jag, Diana, Pedro, Paige, Cierra, Courtney, Daniel m.fl.) Direkt efter det var det ekonomi och vi spenderade lektionen i datasalen där vi kollade in börsen och våra investeringar. Sedan en tråkig mattelektion och till sist litteratur, där vi bara läste våran bok (jag läser Twilight) ;) Jag satt bredvid Devon den här gången ;) Han är en annan godbit. Haha
Efter skolan gick vi till the cafét, sedan till Giovannis för att äta. Det är Pedros födelsedag idag, så därför gick vi dit. Först var det Pedro, Diana, Kerrie, Arina, Inez och jag där. Sedan kom Matt, Patrik, Daniel och Elodie dit. Vi åt och hade kul. Kl 7 var vi tvugna att gå för Diana, Elodie, Matt och Patrik hade körkonsert i skolan som vi ville se.
Den konserten var hur bra som helst! OMG! Vi har så många bra sångare i skolan!! Jättemånga sjunger! Jag var förvånad! Vi har en tjejkör, en killkör och en ackapella kör! Sedan sjöng en del solon! Ackapella var min favorit! Jag log helatiden! Jag var så imponerad. När vissa sjöng solon och när körerna sjöng vissa låtar tänkte jag för mig själv hur mina kompisar hemma i Sverige skulle älska det här! Ronja, Sofia och Lisa ;) ni skulle ha dött. Jag vet Lisa hur mycket du gillar killar som kan sjunga. Det fanns en kille som jag VET du skulle ha älskat ;) Haha. Så din typ! Sedan finns det en jättesöt kille Isaac som jag hörde sjunga för första gången och han är trummis. Hah, han är såå söt, men upptagen. Han är så din typ Ronja! ;) Han sjunger i ackapellakören och han hade ett litet solo. När de sjöng sista låten spelade han bongotrumma till och jag doooog, det var så bra!

Imorgon - lördag tänker jag sova ut! Jag lovar att jag kommer att sova till kl 11. Mitt dilemma som jag nämnde förut, är inget dilemma längre. ISA tänker inte ha någon fest, eftersom att det var min och Dianas idé från början, men vi har inte planerat något, så det blir inget. Jag, Diana och tydligen Kerrie, tänker åka till Isaacs fest. Jag hoppas det blir kul. Ska bli speciellt kul att träffa nya människor :D

Söndag blir min pluggdag!!

Btw! Det är något fel på mig kamera. När jag tänker ta kort är skärmen helt svart. Jag kan fortfarande se mina gamla bilder i kameran, så jag vet att displayen fungerar. Men alla bilder nu förtiden blir HELT svarta. Bummer! Jag vill kunna ta kort, även fast jag inte tar så mycket kort, för alla andra gör det. Ni får helt enkelt leva utan bilder härifrån. Många bilder kan ni däremot se uppe på Facebook.



Ny harlig vecka

Det har varit lite dalig uppdatering fran min del, kanner jag.

Sorry about that.

 

Min langa helg var iallafall helt ok!

Pa fredagen sag jag Dianas och Kerries nya hus!

Pa kvallen akte vi och Ashely och hennes kompis in till Brainerd for att ata och ga pa bio. Vi bestamde oss for att se Zombie Land! OMG. I borjan av filmen var det sa mycket blod och zombies och dodande och ackliga saker att vi alla angrade varat val! Vi vred oss i stolarna, det var sa ackligt.

Efter vi vande oss var den helt ok. Vi skrattade mycket! Vi ett tillfalle gav Diana och jag till och med ifran oss ett hogt Aawh och alla borjade skratta och fnissa i salongen at oss. Haha, det var roligt.

Pa lordagen bakade jag hallongrottor, Mums! Jag bakade dem for att ta med mig till Pig roasten hemma hos Jenessa. Det var inte sa roligt dar som trodde. Jag hade iallafall min kompis Jana med mig och vi hade super kul ihop! Vi akte darifran kl 20.30

I sondags vad det en Vikings game och vi vann! Pa haret! Det var sa underbart. Grabbarna kollade pa matchen medan Diana, Kerrie och jag forsokte gora laxor. Vi pratade om pojkar istallet, hehe.
Nar de akte hem kunde jag borja plugga.

Igar var det skola igen. Efter det tog vi cheerleadingfoton! Vi tog individuella och ett gruppfoto. Sedan ska vi bestalla en banner ocksa. Fotografen klipper da in bilder pa oss bredvid varandra och det blir en lang bild pa hela laget. Coacherna ville att jag skulle gora ett hopp! Jag gjorde en hurdler, eller vad tusan det heter. Ena benet rakt ut och det andra bojt. Bilden blev iallafall jatte bra!! Mitt ansikte ser lite galet ut daremot, hehe.
EFter det gick jag till the coffie shop och umgick med nagra kompisar (Daina, Jonathan, Ryan, Emily och Celest). Strax efter kl 6 gick vi tillbaka till skolan (Jag, Celest, Daina och Jonathan) for vi hade ett teater rep.

Nar jag val kom hem startade jag att plugga pa en gang.

 

Idag har jag ett biologiprov och till litteraturen maste vi skriva en 8 paragraf uppsats, under lektionen! vi far bara 1,5 lektioner pa oss. Det ar ca 75 minuter. Jag har iallafall tagit en det anteckningar sa det ska ga bra, det maste ga bra. Vi ska gamfora Hercules i varan mytologi bok med Hercules i den tecknade filmen.

Jag har fatt ett litet dilemma ocksa. Det ar 2 partyn pa lordag och jag vill ga pa den hemma hos Isaac, men ISE (min organisation) vill ordna en halloweenfest, typ en marskerad. Festen var varan ide fran borjan och nu vill andra ISE studenter verkligen ga. Diana och jag har fatt en liten tankestallare. Kan vi ha den festen pa fredag tro?

Det ar bast jag pluggar lite nu.
Sitter har i biblioteket och vantar pa lunchklockan, som ar om 18 minuter!



Lång helg

Vi har ingen skola torsdag-fredag!
Yeeehaaw!

Idag efter skolan hade vi cheerleading träning, efter det åkte jag hem till Diana och Kerrie. Det är Kerries sweet 16 så vi åt middag tillsammans och bakade chokladtårta! OMG Jag höll på att svimma efter jag åt kakan. Det blev liiite för mycket.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Diana vill att jag kommer över för att träna cheerleading saker med hon och Julia. Det skulle jag gärna vilja göra. Teatern har däremot öppet hus, så om vi vill/måste/kan ska vi helst gå dit. Jag vet däremot inte när mina co-actors kommer vara där. Det är mellan 10 och 14. Jag kan inte vara där helatiden och väta på dem så vi kan träna tillsammans.
Kl 17 måste jag vara i skolan, ombytt och klar. Då har vi cheerleadingträning för att kl 18 börjar fotbollsmatchen vi ska cheera för. Det kommer bli kallt med det klarar vi!
På fredag har jag inga planer än. Jag tror däremot att Diana och dom behöver hjälp med att flytta. De flyttar i helgen och jag undrar om de behöver hjälp på fredag...?
På lördag ska jag först hem till Clara. Vi ska laga en svensk rätt och en tysk som vi sedan tänker ta med oss hem till Jenessa. Hennes familj och vänner ordnar en pig roast som vi är bjudna till. Lite som ett knyt kalas och de grillar en helg gris och det kommer vara en hayride där också. Vi ska gömma oss i skogen och skrämma folk som åker på hayriden i mörkret.




Jag skrev det här inlägget igårkväll, men datorn ville jävlas med mig. Jag lägger därför upp det nu. Vilket kan förklara varför jag pratar om idag, när det faktiskt var igår o.s.v.

Senior pic

I söndags åkte vi ut till en sjö för ta våra senior pictures!
Vi fick några fina där vid bryggan och i parken. Några foton hade varit riktigt fina om jag kunde göra lite justeringar, andra om Dawn hade varit en bättre fotograf.
Här är några av dem iallafall




Jag valde den här!



Shopping

Igår gick jag aldrig till 60 års jubileumet.
Eftersom vintern kom så tidigt här, behövde vi åka och shoppa vinterkläder.

Vi åkte till St Cloud. Herregud säger jag bara. Det shoppingcentrumet är awsome! Sist vi var där såg jag aldrig en del av köpcentrumet och där fanns alla bra affärer! Jag hade kunnat spendera ett flertal timmar där!
Det tråkiga var att vi hade så många ärenden att vi inte hann köpa allt vi ville. Tur var väl det för annars hade jag spenderat ääännu mer pengar! Jag behöver fortfarande pengar till att köpa julklappar och till våran trip till Mall of America!!

Jag köpte:
1 morgonrock, tofflor, vantar och 1 mössa från JCPennys. 1 BH, 2 toppar, hudkräm och parfym från Victoria's Secret. 1 par byxor, 1 top och 1 skjorta från någon affär med en otrolig rea. Schampo, balsam, muslibars och andra småsaker från Target. 1 par ankelboots från Payless shoes. En otrolig halloween kostym från en halloween affär. Jag är en Candy Corn Witch! Klännngen är så cool! Till sist köpte jag en vinterjacka. Sedan gick lite pengar åt till mat också.

Allt som allt spenderade jag...
$448 igår! Det är ungefär 3270 kr

Jag kan lägga upp en bild på hur vi såg ut! Kerrie tog bilder på Diana och mig med alla våra påsar! Det var helt galet.

Nu ska jag duscha och sedan åker vi troligtvis hem till Diana och Kerrie, för Diana och jag har senior pictures att ta! 



Fame

Helgen har lite ändrade planer.

Idag, fredag åkte vi inte till fotbollsmatchen!
Jag följde med Clara hem efter skolan. En stund efter det gick vi hem till våra kompisar Jill och Jana. Deras hus är så gulligt!
Vid 4 tiden gick vi till Sacret heart kyrkan, för att hjälpa till med att pynta för ett 60 års jubileum imorgon. Claras värdmormor och morfar och Jill och Janas mormor och morfar (samma par), har varit gifta i 60 år.
Pedro kom dit efter ett tag och hjälpte oss bl.a. med att skala potatis.
När vi var klara gick Clara, Pedro, Jill och jag till Giovannis för att äta middag. Vi hade såå kul och maten var underbar! Gud vad jag har ätit mycket mat idag! Matkoma!
Kl 19.30 började filmen vi skulle se. FAME! Diana, Kerrie och Neck kom också till bion för att se filmen.
När filmen var över och vi gick ut... guess what!?
Det snöade!

Det snöar fortfarande! Ni skulle ha hört dem skrika! De var så glada, överrskade och lyckliga. Kerrie och Diana har aldrig sett snö förut!

Imorgon, lördag ska jag eventuellt gå till 60-års jubileumet. De bjöd in mig. Men, först och främst ska jag sova ut!

Jag måste ta mitt senior picture den här helgen också! Det är viktigt!
Jag har inget foto av mig till the yearbook. Jag måste lämna in mitt foto senast på onsdag! Jag måste hinna framkalla det också!

Tack och lov har jag inga läxor över helgen. Det enda jag behöver göra är att läsa min bok så jag kan få ihop poäng. Jag läser Twilight, så det är fine. Jag antar att jag skulle ha kunnat tagit hem mina ekonomisaker, men jag kan kolla igenom det under min håltimma på måndag. Vi håller på med börsmarknaden och aktier och vi ska investera o.s.v. Inte så jätte kul. Allt ska gå så himla fort med Mr Robinson!


Clara utanför skolan.

 


Jill and Janas hem. Det ser så Amerikanskt ut ^^


Snow! Det var mycket mer än vad man kan se på bilden.



Vardagsmat

Jag undrar om ni kommer att trottna pa mina inlagg fran biblioteket.
Jag ar har varje dag och nar jag har tid satter jag mig ner och skriver.

Just nu skriver jag for att jag gor allt for att undvika matteboken. Det ar det trakigaste och jobbigaste som finns. Jag forstar mig inte pa allt och vi har ett prov imorgon!
Jaja, matte ar en klass som jag inte forsoker fa ett bra betyg i. Jag bara gor det och hoppas pa ett C eller B. Helst ett B saklart sa att jag inte sanker mitt betyg.
Det har har iallafall fatt mig att inse att jag nog inte ska lasa matte C nar jag kommer tillbaka till Sverige. Jag klarar mig valdigt bra utan det tack! Mina 100 individuella val poang ska ga till nagonting annat!

Kan passa pa att beratta lite om framtida planer.
Pa fredag slutar skolan lite tidigare, thank God, ingen matte!
Pa fredageftermiddag ska Diana och jag aka ivag med Kayla fran varan cheerleading och hennes familj till fotbollsmatchen. Den ar typ 2 timmar harifran. Det ska bli kul! Hennes storebroder spelar i laget. Efterat kommer vi troligtvis att sova over hos henne. Det ska blir kul!. Hennes bror Lance ar en godbit. Haha!
I helgen eller nasta vecka maste Diana och jag ta vara senior pictures! Vi vet daremot inte hur vi ska gora dem. Vi far gora dem hur vi vill!

Nasta vecka fyller Kerrie 16 ar. Vi ar lediga fran skolan torsdag och fredag. Pa torsdag tror jag vi maste cheera pa en match. Nagon av dessa dagar ska vi aka till St Cloud och shoppa! Yeah! Jag behover massor av saker. Pa lordagen ska Clara och jag och forhoppningsvis Jana till varan kompis Jenessa. Hennes familj ordnar en fest/pig roast. Det kan bli kul, Jenessa ar sa rolig! Jag tanker daremot inte ata nagon gris!

Bara 17 minuter kvar innan lunch! Yes!



Yes

Sitter i bibioteket just nu. Har inte sa mycket att gora.
Ska snart plugga lite ekonomi (har ett prov idag), men det ar latt. Vi har alla fragor och svar, sa jag ska bara lasa igenom dem en till gang.
Vill och orkar jag kanske jag satter mig och jobbar pa min engelska uppsats. Den handlar om euphemism (vet ej hur det stavas pa svenska). Vi har jobbat med euphemism sedan skolan borjade och nu ska vi alla skiva en final essay. Det ar en 5 paragraf uppsats med inledning, 3 exempel och forklarande stycken och ett avslutande stycke. Perfekt! Det ar precis vad vi gjorde under nationella provet forra aret! Hittils har jag bara skrivit de 2 forsta styckena, men har redan fyllt 2 sidor. Tanker fortsatta efter skolan. Den ska vara klar efter lektionen imorgon och vi borjade med den igar.
Efter skolan ska vi ga till cafet, the stomping ground. Dar kan jag forsoka skriva uppsatsen medan jag dricker en underbar kopp chai latte! Kl 6 ska jag vara tillbaka i skolan for ytterligare ett teater rep. Vi repade igar ocksa och det gick riktigt bra. Vi jobbade pa min scen och jag spikade den. Jag fick ocksa prova min gorilla kostym som jag ska ha i forsta akten. Det var sa kul!

Igar kvall var det fotbollsmatch pa tv mellan Minnesota Vikings och Michigans Green Bay Packer. Vikings vann!!! HA

Jag kan ocksa saga att mina betyg ar som jag trodde. Jag har A i allt utom algebra, dar har jag ett B. Yes! Jag ar valdigt nojd med mina betyg. Jag maste behalla dem resten av terminen!





The stomping ground. Mona, Pedro, Corinna och Sang.

"Resent" activities


Homecoming pep rallie 25/9


Homecoming game 25/9, som vi vann överlägset, likaså matchen innan och veckan efter.


Homecoming dance 26/9. Ett gäng utbytesstudenter inklusive mig.


Fall play practice 1/10. Jag uppe på scen

Den här helgen har jag:
Efter skolan i fredags åkte jag och Pedro hem till Kerrie och Diana. Vi åt på Dairy Queen och hyrde film. Diana och jag hade väldigt gärna åkt till borta matchen mellan vår skola och Wadena, men vi hade inte ordnat med tjuss dit. Men nästa gång, då ska vi åka. Jag har pratat lite med min kompis Diana och hon kan ta oss dit :D
I lördags åkte jag, Linda och hennes två yngsta dagbarn till Wadena för att handla mat. De två ungarna är såå gulliga. De är 1½ och 2½ år gamla! Vid fem tiden åkte jag, Linda, Dan och Ashley till Sebeka för att fira Dans mammas födelsedag. Där umgick Ashley och jag med Alan, en utbytesstudent från Mexiko. Jag måste ha nämt honom förut. Vi hade kul iallafall.
Idag har jag umgåtts med några utbytesstudenter hemma hos en lärare. Vi gjorde apple crisp, yuum! och spelade lite wii. Efter det åkte Diana, Kerrie och jag hem till mig och de åt middag hos oss och nu är jag uttråkad. Nu sitter jag framför datorn och gör ingenting speciellt. Jag borde lägga mig och läsa min AR bok till skolan, repetera repliker, plugga matte och engelska. Men ingenting är särskilt lockande just nu.



Midterm

Nu ar halva halva terminen forbi.

Vad nu det betyder.

Tydligen sa ar en termin en talv termin och nu har halva den terminen gatt?...

 

Mina betyg hittils ar iallafall:

Engelska - A

Styrketraning - ? har ingen aning om hur han betygsatter. Det ar varldens slappaste klass!

Biologi - A

Ekonomi - A

Algebra - B

Litteratur - ? men jag hoppas pa ett A

Nu maste jag plugga ekonomi (har ekononomiquiz varje dag)



Svininfluensan är här

OK, my bad.

Tydligen så har hon svininfluensan!!

Läkarna är nu 99% säkra (Tydligen så finns det inget test som kan säga till 100% om det är H1N1. Därför har vi fått olika besked helatiden).

Hon är tillbaka i skolan på onsdagen, men hon kommer kanske behöva bära en mask i skolan!!
Åhhh jag tycker så synd om henne.





The gorilla

Igår fick jag reda på att en väldigt bra kompis till mig här (Clara från Tysklad) har svininfluensan. Hon har inte varit i skolan sen i måndags. Läkaren sade att han var ganska säker på att det var svininfluensan. Vadå ganska!?
Idag fick jag reda på att hon inte har svininfluensan!
Tack och lov!
Har försökt förklara för dem i skolan idag som visste om att hon "hade" svininfluensan att hon i själva verket inte har den.
Nog om det.

Veckan är snart över igen...
Hjälp vad tiden går snabbt.
Det är torsdag. Ikväll har jag teater rep. Alla är så trevliga i teaterguppen.
Jag måste memorera mina repliker! Men i helgen blir det svårt... Har inte så mycket tid!
Som tur är behöver jag bara prata i en av mina roller. I min roll som gorilla behöver jag bara låta och frusta och springa runt som en gorilla. Hah, jag älskar den rollen. Jag bara improviserar men de andra tycker jag är awsome

Imorgon vill jag åka till Wadena och se på en fotbollsmatch mellan dem och vår skola. När jag cheerar för vårat lag ser jag inte så mycket av vad de gör. Vi är vända mot publiken och bakom oss står motståndarlaget och blockerar vår syn. Därför vill jag se dem imorgon. Det finns måånga söta killar bland fotbollsspelarna.
Diana och Pedro däremot är helt inställda på att åka till Brainerd och gå på bio. Jag tycker vi kan göra det på lördag istället! De är inte lika intresserade av fotboll som jag, så vi får se vad som händer. Men jag vill se fotboll! Jättemånga ska dit, tror jag.

På söndag kl 2 ska några utbytesstudenter hem till en tjej som heter Erin. Spanska gruppen/några som är intresserade av olika kulturer ska dit och vi ska alla umgås och baka Apple crisp, mmm. Innan ska Diana och jag försöka ta oss till Julia. Hon vill träna cheerleadingsaker så att hon också kan komma med i gruppen och cheera!

 

Nu ska jag äta middag!

 

 


RSS 2.0