Ny termin, nya intressen

Jag vet att jag borde ha massor att berätta, men kan inte komma på allt nu.
Speciellt inte när det gäller skolsaker. Lika bra att strunta i det.
Mina betyg än så länge är iallafall:
Psychology - ?
Crime & Justice - A
First Responder - B+
Creative Writing - A
Geometry - A
Computer Application - A-

Mina dagar och veckor består i princip av: skola, Dalton, kompisar, läxor, dans, en del facebook och nu även softball.

Som ni vet har jag börjat dansa. Har dans varje måndag kl 7-8. I måndags fick jag också reda på att vi har träning på onsdagar kl 3.45-4.45, men jag har ingen aning om vem som kan ta mig in till Brainerd 2 gånger i veckan! Träningen på onsdagar är dessutom 30 min efter jag slutar skolan. Det tar 30 min att köra till Brainerd!
Hur som helst vill jag dansa!

Jag umgås så mycket jag kan med Dalton, efter som jag älskar att vara med han. Sedan nu har jag också blivit väldigt bra kompis med Gennifer och vi umgås rätt mycket! Var med henne hela dagen igår bl.a. och vi åkte till softball träning ihop idag.
Softball har inte börja riktigt än. Just nu har de bara extra träningar på onsdagar efter skolan för dem som vill komma igång innan det börjar på riktigt 22 mars.
Vi stod mest och kastade bollen till varandra idag. Jag fick låna en handske av Gennifer.
Jag hade iallafall kul och jag är rätt hundra på att jag kommer fortsätta spela i vår! Måste bara kolla upp lite regler och så. Jag vet ingenting om softball.
Jag ska försöka skaffa mig en egen handske och andra saker jag behöver/vill ha, nästa vecka!




Snow Daze

Inte i helgen som precis var, utan den innan, var en händelsefull helg. Det var en långhelg eftersom vi inte hade någon skola fre-mån. Så från och med att skolan slutade på torsdagen till att jag gick och lade mig på måndagen, var jag i princip upptagen med kompisar.

Umgick med bland annat Gennifer, Elodie, Dalton, Daltons syster, Gianluca, Diana, Isaac och Marcel (plus alla jag träffade på skoldansen!)
På lördagen var det en skoldans så kallad Snow Daze. Dalton var min date, men jag åkte även dit med Diana och Gianluca. Vi dansade och hade kul.
Här kommer en bild från det:


Dalton, Jag, Diana & Gianluca

Gennifer och Isaac ville att jag skulle följa med dem till Minneapolis efter dansen och otroligt nog lät Linda mig åka! Vi lämnade Staples vid midnatt nästan!
Den helgen var super kul. Vi bodde hos Isaacs pappa, åkte till Mall of America och gick till en nattklubb och hade bara allmänt kul ihop. Nattklubben var galen. Haha. Vi stod utaför i det iskalla vädret i ca 2 timmar innan vi kom in. Det var i princip 95% mörkhyade där! Sedan var det andra grejer som pågick, men men ;)

Vi åkte hem på måndagen, och det var stressigt! Jag hade min första danslektion kl 7! Vi hade ingen aning om jag skulle hinna hem.. men efter mycket krongel löste sig all och vi åkte raka vägen till Brainerd på vägen hem. Jag dansade. Vilket var otrooligt! Jag bara älskar lyrisk dans! Det är precis vad jag älskar. Kl 8 var det över och vi alla åkte hem igen.

Det var en bra helg.



I biblioteket

Wow, jag visste inte att det var 10 dagar sedan jag skrev nagonting.

Som jag namnde i forra inlagget sa andrade jag lite i mitt schema.
Mitt schema ser ut sa har:
Psychology
Crime & Justice
First responder
Lunch + Free hour
Creative writing
Geometry
Computer application(online class)
Jag gillar det. Jag kanner mig bekvam med det har schemat.

Nu ar det ocksa klart att jag ska borja dansa snart! Pa mandagar kl 7-8 har jag lyrisk dans klass! Woho! Jag har skickat ett par mail till dem och nu behover jag bara aka in till Brainerd och fylla i nagra papper, och sjalvklart betala avgiften (vad den nu ar).

Nasta vecka har vi ingen skola pa fredag, pa lordag ar det Snowdaze dansen, pa sondag ar det alla hjartans dag och pa mandagen hav vi ingen skola heller! Woho! Det kommer bli en kul helg!
Jag ska ga till dansen med Dalton, Diana och Gianluca. Diana bjod in Gianluca for att han ar sa uttrakad pa helgerna och de har ingen dans i skolan dar han gar. Han var sa glad nar hon fragade honom! Dalton kanner Gianluca ocksa, sa det kommer bli sweet. Efter dansen kanske vi aker hem till Jordan, han tanker troligtvis ha en "fest".
Pa sondag ska Linda ta mig till St Cloud sa jag kan kopa en klanning till dansen! (hon har nagra arenden dar ocksa). Jag tror Diana och Elodie kommer att folja med, sa det blir kul!

Idag efter skolan ska Diana och jag aka hem till Emily och sova over dar. Hon fyllde ar forra veckan sa vi kommer att fira det. Dessutom sa har vi inte varit med henne sa mycket sedan fotbolls sasongen slutade och hon slutade cheera. Hon ar jatte snall och ar sa glad att vi ska umgas ikvall!

Haha jag sitter har med Elodie och hon fragade Wikianswer pa datorn "Why are Americans fat?" Hon fick svaret "They eat to many pies at McD". Hahah vi skarattar at de dumma svaren. Haha Elodie grymtar nar hon skrattar.

Efter detta har jag Creative writing (schemat ar lite mixat idag for att vi slutar 2 timmar tidigare!) Sedan luunch.



RSS 2.0