Second semester

Första dagen av andra terminen är avklarad.
Det mesta var helt ok faktiskt! Det är alltid lite konstigt första dagen, men det ska nog gå bra!
Psykologi är med skolans coolaste lärare och har många kompisar i den klassen.
Crime and Justice är inte det roligaste i världen, men finns ingenting annat att ta. Vi är 12-14 personer i den klassen. Än så länge har jag 1 kompisr där.
First responder är rätt coolt! Vi kommer nog lära oss många värdefulla saker där. Vi kan bli certifierade(i Minnesota) first responders när klassen är över. Det finns inga bänkar och knappt några stolar i klassrummet så ni kan ju föreställa er.
Sedan efter det har jag lunch och håltimma! Det är chill! Diana och jag har det tillsammans (och kanske Carmen och Elodie också). Vi kan gå ut och äta, göra läxor så vi inte behöver ta hem det, skriva saker på datorn, eller så kan jag träffa Dalton när han är i Staples och vi kan gå ut och äta eller nåt.
Efter lunch har jag creativ skrivning, vilket jag tror kan bli sjukt bra! Jag gillar ju att skriva och lärare än bra. Jag har ett par kompisar i den klassen också, och Diana ska ta den klassen framöver också!
Sedan har Diana och jag geometri ihop och det är mycket lättare än min förra matte klass. Diana däremot är lite vilse för hon har glömt så mycket. Hon tog ingen matte förra terminen! Vi har redan ett prov imorgon, men vi gick igenom det idag och det är a piece of cake.
Till sist har jag speaking/discussing och det är värre än vad jag trodde! Det kan vara lärorikt att ta den klassen, men vibbarna jag får i det klassrummet med de där personerna, är inte bekväma. Därför tror jag inte det är så kul som jag hoppades. Jag behöver inte den klassen så jag kan byta! Imorgon bitti ska Diana och jag gå till Mr Storbakken och ändra våra scheman. Min sista klass kommer troligtvis bli någonting annat. Drawing är en stor möjlighet! Diana kommer att vara där med mig till största del. Hon är så exalterad eftersom en jätte gullig kille(som jag var intresserad i förut) sitter vid hennes bord. Så jag kommer sitta vid dem... Nu är Diana betuttad i honom, hehe.



Tillbaka i rutan

Jag vet inte varför jag uppdaterar så lite. Jag har nog tid bara jag vill!

Min födelsedagshelg var i princip precis som jag skrev att den skulle vara, i förra inlägget.
Pizza ranch med familjen på min födelsedag. Var med Julia, Elodie och Diana på fredagen. På lördagen var jag med Dalton. Familj, släkt och vänner åkte till äventyrsbadet i Brainerd på söndagen.

Förra veckan bestod till största del av skola, läxor och Dalton. Han var hos sin pappa hela veckan så jag såg honom onsdag-fredag efter skolan och söndag kväll och hela dagen idag. På måndagen hade vi ett senior meeting, angående graduation. Dags att besälla saker! Mer pengar att spendera! I torsdags beställde jag alla mina grejer. Cap and gown! tröja, announcements, injudningskort och tackkort plus andra småsaker och en fotoram. Kalaset gick på ca 1250 kr! Blää
Sang, Daniel och Clara lämnade oss förra veckan också! Så sorgligt! Men vi kommer hålla kontakten och jag kommer förhoppningsvis att se Clara i sommar.

Första skolterminen var över i fredags. Därför hade vi en lång helg, så jag var ledig idag. Imorgon börjar nya terminen! Mitt nya schema ser ut så här:
Psychology
Crime and Justice
First Responder (första hjälpen och andra saker)
Håltimma + Lunch
Creative Writing
Geometry
Speaking/Discussion

Jag hoppas att jag inte kommer spendera lika mycket tid på läxor som tidigare, den här terminen!
Nu när jag har både Dalton, dans på måndagar och softball till våren kan det bli lite stressigt.
Jag tror iallafall att de här kurserna är rätt skyssta! Jag tog geometri mest för att det inte är helt onödigt samtidigt som att det är så mycket lättare än min förra kurs Beginning College Algebra.



Snart 18

Tekniskt sett så är jag redan 18 år, efter som att i Sverige är det den 14:e.
Sedan är jag ju närmare 18 än 17. Om minde än 2 timmar för att vara exakt, är jag 18 år (14.20 tror jag är tiden)

Förra helgen var jag ganska mycket med Dalton.
I fredags efter skolan åkte Beth, Elodie, Shelby, Mona, Sang och jag till Wadena för att äta på Pizza Ranch. Vi var 6 personer som klämde oss in i Beths minimala bil! Men en roadtrip med oss tjejer är alltid kul. På kvällen gick jag på tjejernas basketmatch i skolan. Jag åkte dit med Ashley, men Dalton kom dit också för att se mig. Han spenderade hela helgen hos sin pappa här i Staples(deras relation börjar bli bättre!). Jag träffade också hans goda kompis Christian!
I lördags tog jag det lungt på förmiddagen och vid 2 tiden hämtade Dalton och hans pappa upp mig. Sedan spenderade jag kvällen hemma hos honom med hans pappa och hans flickvän och deras 2 hundar (som jag älskar! Vill ta hem dem!). De lagade middag, vi kollade på tv och efter middagen åkte alla vi 4 in till Brainerd för att se Sherlock Holmes. Kl 11 körde hans pappa hem mig.
I söndags pluggade jag på förmiddagen och sedan väntade jag bara på att Dalton skulle hämta mig. Han och hans pappas flickvän kom vid 3 tiden tror jag! Jag var hemma hos honom till kl 9, då hans pappa tog hem mig igen (han går och lägger sig tidigt).
Det har varit lite drama angående utbytesstudenter och deras flickvänner/pojkvänner. Så jag var lite orolig ett tag. Men nu är det spektaklet förhoppningsvis över.

Den här veckan i skolan har varit helt normal.
Vi börjar alla inse hur snart våra kompisar lämnar oss dock!
Det är sista skoldagen för två imorgon! Daniel och Mona!
Det är så sorgligt. Sedan lämnar Sang och Clara oss nästa vecka! OMG De är såå goda vänner till mig! Clara är en av mina bästa vänner här! Hon ska komma till Stockholm i sommar och jag ska åka till Tyskland en sväng också, tillbaka med henne. 
Sedan den 30 jan åker Julia hem! Då kommer jag få klara mig på de som är kvar! Det ska nog gå. Det är inte som att jag inte har några vänner kvar. De flesta är kvar faktiskt, så jag kommer att klara mig.

Den här helgen är lite rörig än så länge.
Imorgon på min födelsedag trooor jag att familjen och Dianas familj kommer att åka till Pizza Ranch. Jag ska försöka baka min födelsedags rulltårta också, eller så gör jag det på fredag.
På fredag vet jag inte riktigt vad jag ska göra än. Jag vill hänga med Diana och Kerrie, men Diana ska cheera och jag måste se henne! De ska uppträda med någon dans under halvtid!
På lördag ska jag vara med Dalton. Jag vill sova över hos honom, men jag vet inte vad vi ska göra på söndag ännu och om jag får. Vi har planer på att åka in till Brainerd till ett äventyrsbad med tjocka släkten och några av mina kompisar på söndag.
Som sagt, den här helgen är lite rörig än så länge.

Jag vet inte om jag ska öppna mina paket från er här hemma nu ikväll(för det är som sagt den 14:e svensk tid) eller om jag ska göra det imorgon bitti. Mina mornar är lite knasiga så jag tror jag kommer att öppna dem ikväll.



Helger

Igen sitter jag har i biblioteket, och har ingenting att gora.
Jag trodde jag hade lite economi att gora, som alltid, men vi har ett prov imorgon och jag behover inte plugga till det nu! Vi har lektionen pa oss senare (Ha! Som om jag kommer gora nagot) och ikvall kommer jag lasa igenom alla fragor.

Jag skulle kunna skriva min biologi rapport om en valfri diet. Jag valde the grapefruit diet. Lararen vill att vi ska ha det mesta gjort och sedan far vi imorgon och fredag pa oss att sitta i datasalen, men rapporten behover inte vara inne tills pa fredag nasta vecka! Inte tanker jag gora den nu da! Nar jag antligen har ledig tid, for att jag har sa lite laxor. Hehe, saklart skjuter jag upp det. That's how I roll...

Jag har borjat fundera pa vad jag ska gora pa min fodelsedag.
Vissa vill att jag ska ha en fest, men hur ska jag kunna fixa nagot sadant?
Jag behover en lokal, folk, mat, musik, belysning och pengar!
Det kommer nog sluta med att mina kompisar och jag aker ivag och ater nagon stans och bowlar pa fredagen, dagen efter. Vi kan nog bli ett ganska stort gang, sa det kan bli kul! 
Sedan pa lordagen ska jag vara med Dalton. Han ska ta mig till Brainerd och vi ska bara gora massa 18 ars saker! Det later lite knasigt, for det ar det. Vi ska bl.a. kopa triss lotter och aka till djuraffaren och halla alla sota djur. Tydligen kan man inte gora det innan man ar 18! Haha! Sedan spenderar vi nog kvallen hemma hos honom.

Den har helgen har jag planer med Dalton, som jag hoppas Linda gar med pa. Men hon lat mig sova hos Dalton pa nyarsafton, hemma hoshans mamma. Hon borde lata mig sova over igen, fast hos hans pappa. Vi kommer se pa film och forhoppningsvislaga middag ihop. Igar daremot, horde jag om ett party hemma hos en kille som Diana ar lite fortjust i. Bade Julia och Diana vill att jag ska ga med dem till den dar festen. Vi har daremot ingen aning om nar eller hur vi ska ta oss hem darifran eller om vara foraldrar kommer lata oss ga. Darfor kommer jag att halla mig till mina planer med Dalton. De later mycker battre just nu!
Pa fredag daremot vet jag intevad jag ska gora! Kommer nog att hanga med Diana om ingenting speciellt hander.

Om 5 min ska jag ga pa lunch...



A new year

Efter julen gjorde jag inte så mycket.
En dag åkte vi iväg för att åka pulka, vilket konstigt nog inte var speciellt kul. Efteråt åkte vi hem till Diana och Kerrie för lite varm dricka, roliga konversationer och chill i soffan.
En annan kväll hängde jag med Ryan och min nya kompis Ethan.

Nyårsafton gick till så här.
Strax innan kl 5 åkte Diana, Alan och jag hem till Gianluca (ca 35 min bort). Där stannade jag på lite mat och spel i ca 1,5 timme. Sedan kom Dalton förbi och hämtade mig och tog mig hem till honom.
Jag vet inte om jag nämt Dalton så mycket. Han är iallafall en kille jag har spenderat måånga timmar med framför datorn och på telefon. Nyårsafton var första gånngen vi sågs sedan vi började prata som vi gjort. (Han gick först i min skola, sedan flyttade han).
Hemma hos honom spelade vi lite gitarr, pratade otroligt mycket med hans äldre bror och umgicks med hans småsyskon som spelade tv-spel i hans rum helatiden. Alla var helt galna i mig. Varken brorsan eller småtjejerna ville lämna rummet! Haha!
Sedan missade vi 12 slaget, men vi brydde oss inte så mycket.

Dagen efter slappade vi lite och hängde med hans syskon igen (småtjejerna som inte ville lämna mig)
Vid 3 tiden körde brorsan Nick oss till Staples, där han lämnade av mig hemma och Dalton på cafét, för att möta upp Ethan.
Så fort jag kom hem frågade jag Linda om jag kunde gå ut på kvällen och, japp det fick jag! Så vid 6 tiden hämtade Dalton, Ethan och Ryan upp mig och vi körde runt och hade kul och öppnade upp cafét efter öppettider (Ethan jobbar där). Det var meningen att Ethan och Dalton skulle spela in lite musik. Men så länge jag var där fick det inte mycket annat gjort än instrumenten stämda. De körde hem mig igen innan kl 12 och sedan åkte de tillbaka och spelade in musik.

Idag den 4e januari började skolan.
Blandade känslor... Jag vill vara ledig och kunna umgås med Dalton och vara ute sent och sova länge och inte tänka på läxor. Men samtidigt är det lite skönt att ha lite rutiner, träna och vara tillbaka med kompisarna och prata igen. Haha jag märkte hur lite jag har pratat under lovet i jämförelse med i vanliga fall. Det kom så onaturligt ??
Första terminen är snart över, den här veckan plus två till och sedan börjar nya klasser! Jag ser fram emot lite förändring! Tills dess ska jag bara försöka ha kvar mina betyg! Alla A i princip (ett A-)! Jag är såå nöjd. Det trodde jag aldrig faktiskt!

I gårkväll gjorde Dalton och jag det offeciellt på facebook, haha! "In a relationship" Fast vi kom överens om att våran "anniversary" är nyårsafton. Lite gulligt.

Idag var det ett speech möte. Jag har äntligen bestämt mig, tror jag! Jag tänker tävla i kategorin Great speeches!
Kan nog förklara mer om det senare, när Jag vet mera själv.

Got to go, talking to Dalton ;) hehe



RSS 2.0