Sista veckan i october

Jag inser att jag inte har skrivit något sedan förra söndagen, men jag har inte haft tid. När jag väl har lite tid över är jag så pass trött. Då kan jag lika bra skuta upp det till helgen. På söndagar har jag oftast tid till att skriva om hela veckan.
Jag tänker berätta lite kortfattat om veckan och kanske gå in på några detaljer.

Måndag:
Skola, möte efter skolan med våra föredetta coacher, häng på cafét och teater rep på kvällen.

Tisdag:
Skola, häng på cafét, fotbollsmatch som jag cheerade på och som vi vann överlägset. Efter matchen åkte jag, Kerrie, Ashley, Ashleys kompis Paige, Ellesse och min gamla coach Angie in till Brainerd för att se på Michael Jacksons This is it. Filmen började kl 23 och slutade kl 00:55. Vi var hemma kl 1:30! Det blev en ganska lång dag för mig.

Onsdag:
Jag var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Dagen var rätt så normal tror jag. Jag kan inte minnas vad jag gjorde dock. Det enda jag minns är att jag hade ett matteprov som jag var helt säker på att jag skulle faila på. Jag hann inte ens svara på 5 frågor! Hur som helst fick jag 36 av 50. Det är ett C- tror jag! Yeaah. Jag har fortfarande kvar mitt B, fast nu är det ett B- Det är inte som att jag precis bryr mig om mattebetyget. Det är den enda kursen jag har något annat än A i. Jag går bara den kursen för att träna inför nästa år då jag måste göra allt igen i matte B.

Torsdag:
Skola, häng på cafét och teaterrep på kvällen. Jag fick in lite plugg efter det också, men de slutade med att jag gick och lade mig kl 00:40. So what, jag var tvungen att skriva en labbrapport.

Fredag:
Skola och efter det åkte jag faktiskt hem! Jag satt vid datorn tills jag var tvungen att göra mig klar. Jag hade en halloweenfest att gå på! Det var två utbyteselever som hade festen och de bjöd in andra elever från deras organisation och sedan några av oss från ISE. Det var iallafall rätt så många där och jag hade kul! I början åt vi och försökte slå ner en pinjata. Efter det släckte de äntligen ner ljuset och discolamporna kom på. Jag hade på mig min Candy Corn Witch kostym och jag vann pris för gulligast kostym.

Clara, Diana och jag.

Lördag:
Först hade jag teaterrep kl 10-12. Sedan gick Julia och jag till macken för att äta något. Efter det gick vi tillbaka till skolan där vi mötte upp de andra cheerledarna. Vi blåste upp ballonger, dansade, passare runt fotbollar med några av fotbollsspelarna som var där och vi försökte träna på ett par ramsor. Ballongerna tog vi sedan med oss till bussgaraget där vi klädder fotbollsspelarna buss med ballonger och vi ritade saker som Go Cards, We love our boys, Fight Fight och vi försökte skriva alla spelares nummer, på alla fönster. Det är nämligen så att vi har vunnit alla våra matcher den här säsongen, 8 av 8 matcher. Förra veckan vann vi också våran första play off match. Vi tänkte tillslut ta oss till State. Idag var andra play off matchen. Alla cheerledare åkte i samma minivan och vi åt tillsammans på Pizza Ranch. Vi är en sån rolig grupp och våra chaufförer var så otroligt snälla och roliga. De var föräldrar till en av fotbollsspelarna. 
Vi cheerade så gott vi kunde och matchen var spänd. Resultatet blev 14-16! Vi förlorade. Killarna var så ledsna. Många av dem grät. Det var så sorgligt. Hade vi vunnit den här matchen hade vi bara behövt vinna två matcher till för att ta oss till State finalen i Minneapolis. Jag tror någon sade att vi var rankade 3:a i staten. Det var en sorglig kväll. Det var våran sista fotbollsmatch. Aldrig mer kommer jag att se Cardinals spela fotboll och aldrig mer kommer jag att cheera för fotboll.
Nu är det basket och eventuellt brottning som vi ska cheera för! Woho!

Söndag:
Ja idag har jag inte gjort så mycket än. Däremot ska jag fortfarande hinna städa mitt rum, plugga matte, tvätta 1-2 omgångar med tvätt och eventuellt mina lakan också. Det ska jag hinna någon gång efter eller innan ISA har sin träff idag. Kl 14 ska vi vara där och jag vet inte hur länge den håller på. Inte allt för länge hoppas jag. Det ska däremot bli kul att träffa alla ISE studenter som jag inte har träffat förut.

Nästa vecka ska jag försöka skriva någon gång mitt i veckan också, så att ni inte behöver vänta på hela veckans uppdatering på söndag.



Kommentarer
Postat av: Emma A

Jag saknar dig! :) <3

2009-11-07 @ 00:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0